Producten / video's
 
Contact

Tonny Willemsen

Kerkstraat 117
5411 CK Zeeland

Tel: (0486) 45 21 15
Fax: (0486) 45 15 98

Contact
 
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag
09.00 tot 12.00 uur
Zondag
gesloten
 
Gashandel
 
Openingstijden
Dinsdag t/m Donderdag
08.00 tot 18.00 uur
Vrijdag
08.00 tot 20.00 uur
Zaterdag
09.00 tot 16.00 uur
Zondag en maandag
gesloten
 

Tankkaart

Particuliere Tankkaart
Particulier kunt u tanken en afrekenen met alle gangbare betaalmiddelen. Echter om u extra voordeel te geven, heeft Tamoil speciale Tankvoordeelkaarten ontwikkeld.

Deze voordeelkaarten zijn zowel beschikbaar voor groepen particulieren als voor individuen.

Voor groepen biedt Tamoil een landelijke Tankvoordeelkaart aan. Met deze landelijke Tankvoordeelkaart (blauwe kleur) kunt u bij een groot aantal Tamoil tankstations in Nederland van extra voordeel genieten.   

Tevens bieden wij individuen een lokale Tankvoordeelkaart aan. Deze voordeelkaart (rode kleur) is alleen te gebruiken op het bij ons tankstation op de Kerkstraat in Zeeland.

Tankkaart

 


Zakelijke Tankkaart
Besparing op de brandstofkosten, veilig, snel en gemakkelijk tanken op het moment dat u het beste uitkomt, betaalgemak en kwaliteit…hiervoor bent u bij Tamoil – Tonny Willemsen aan het juiste adres.
Om aan bovenstaande slogan te voldoen heeft Tamoil speciaal voor haar zakelijke klanten de aantrekkelijke Tamoil Creditcard ontwikkeld. 

De Tamoil Creditcard kost € 5.00 en wordt in Nederland bij alle Tamoil tankstations geaccepteerd op een landelijk dekkend netwerk. 
Lees meer over de 'Tamoil Creditcard' en ontdek de vele voordelen van deze kaart.

Tanken in het buitenland
Ook voor het internationale beroepsverkeer heeft Tamoil een tankkaart ontwikkeld waarmee naast het afrekenen van brandstof, ook aanvullende diensten mee kunnen worden afgerekend: 

Tamoil mycard / LOMO
Met de combinatie van deze 2 tankkaarten kunt in Europa terecht bij meer dan 4.000 tankstations, waaronder ruim 600 Tamoil tankstations. Klik op 'Tamoil mycard' voor meer informatie.   Wij informeren u graag over de mogelijkheden.